Slide background

Gepard Adventurerace

11 - 12 April 2014

Delta Adventurerace 2014

Planen for 2014 racet, er nu ved for alvor at tage form. De vigtigste aftaler og tilladelser er i hus, så rammerne for et nyt og udfordrende race er på plads.

Sidste års race sidder stadig i baghovedet og vi tænker tilbage på det med en god fornemmelse i kroppen. Vi fik en masse erfaring i hvad det vil sig, at arranger et race med 3 distancer og mere end 70 hold.

Vi har valgt et nyt område syd for Århus, og så vidt vi ved, har der aldrig været kørt adventurerace i store del af det her område før.

Der er indgået et samarbejde med Hou Maritime idrætsefterskole, som åbner op for nogle fede faciliteter og ikke mindst et køkken, som kan byde på et godt måltid når vi kommer i mål. Ligeledes vil der være mulighed for overnatning inden racet og et varmt bad efterfølgende.

Med den nye samarbejdspartner kan vi strege nogle af de vigtigste punkter på listen af forbedringer vi gerne vil lave til årets løb, så mangler vi bare at binde posterne ordentlig fast og udstyre alle hold med en sneskovl. Snestormen der ramte os lige før løbet 2013, var hård ved både deltager og arrangøre :-).