Slide background

Team Delta / Vejle Idrætshøjskole 22-23. september

Banelæggerens tanker

Delta/VIH adventure tager i år udgangspunkt fra Vejle Idrætshøjskole og vil sende jer ud i terrænet omkring Vejle. Vi lover en fed oplevelse, uanset om du vælger Fighter, Challenge eller Master, som i 2017 er DM i adventurerace.

Fælles for alle distancer er at der vil være en prolog inden I sendes ud i naturen omkring Vejle, som byder på bakker, skove, grusstier, singletracks, fjord, å, eller hvad vi nu har fundet af fede oplevelse.
Vi vil desuden have en høj max tid på alle distancer, så vi tillader flest mulige hold at gennemføre hele ruten.

Master

Master vil starte fredag. D. 22.9 kl. 20.00. Da dette er DM ruten vil vindertiden være omkring 18-20 timer. Et hold skal bestå af 3 personer og vil man vinde DM titlen skal man stille op som mix hold. Master er for dem som har prøvet adventurerace før og som er klar på en fed oplevelse hvor det kan gå hen og blive lidt hårdt. Der vil være mange skift, kombietaper, etaper med tung rygsæk og svær navigation. Der vil ikke blive afsløret noget om distancer, rækkefølgen på disciplinerne og lignende indtil kort før start.

Challenge

Challenge vil starte lørdag d. 23.9 kl. 09.00. Her vil vindertiden være 6-8 timer. Et hold består af 3 personer. Her kan alle være med, hvis man er vant til at dyrke motion. Her vil være fede etaper på MTB, O-løb, vandaktiviteter og andre spændende oplevelser. Navigationen vil være middelsvær. Her vil den samlede distance være på ca 80-100 km afhængig af vejvalg. Vi har desuden lavet dette diagram over ruten, så man har en ide om hvad man kan forvente. Og bare rolig, kajak er i beskyttet farvand, så alle burde kunne være med.

Challenge_diagram_2017

Fighter

Fighter vil starte lørdag d. 23.9 kl. 11.00. Vindertiden vil være 3-4 timer. Et hold består af 2-4 personer. Her kan alle være med, hvis man blot har lysten til at komme på eventyr. Løbet vil foregå i nærområdet af Vejle Idrætshøjskole og navigationen vil være let og primært foregå på større stier/grusveje. Der vil indgå cykling, O-løb, og samarbejdsøvelser. Dette er den perfekte distance hvis man vil prøve adventurerace for første gang, uanset om man stiller op som familiehold, en flok venner eller måske med nogle kollegaer. Her vil den samlede distance være på 25-30 km afhængig af vejvalg. Vi har desuden lavet dette diagram over ruten, så man har en ide om hvad man kan opleve.

Figter_diagrammer_2017