Slide background

Gepard Adventurerace

11 - 12 April 2014

Banelæggerens tanker

En af de grundlæggende tanker er at skabe et race, hvor alle bliver udfordret uanset niveau. Baner til de forskellige distancer skal placeres og planlægges så man møder de andre hold fra de andre distancer, uden at man nødvendigvis er på vej til den samme post. Der vil være et fælles stjernecentrum for alle distancer, her vil en af disciplinerne være ens for alle og man konkurrerer på tværes af klasserne.

En anden grundlæggende idé er at få en fælles målgang for så mange hold så muligt. Det har vi tænkt at løse med en række bonusposter(CPV). Det giver et godt ekstra strejf til taktiken. 

Masterdistancen

Masterdistancen er for dem der er gode til at holde sig vågen, starten går kl. 24.00 fredag aften. Og man køre natten igennem med målgang næste dag senest kl. 16

Der vil være alle de klassiske discipliner MTB, inliners, kajak, o-løb osv.

Ruten vil blive forsøgt lagt så man undgår at køre for meget i ring og MTB etaperne ikke føles som transportstykker, men som en del af racet. Der vil være masser af udfordringer med hensyn til navigationen gennem natten og mulighed for at brænde de sidste kræfter af på bonus poster(CPV) hvis tiden er til det, inden målgang.

Master_diagram_v1

Challengedistancen

Challengedistancen, eller ”sprintdistancen” med en vinder tid på kun 7 timer :-).

Challengeruten er lagt mest muligt i sporet af masterdistancen, med lidt kortere etaper. 

Der er en stram tidsplan på challengedistancen, og der skal holdes fokus hvis man skal nå alle disciplinerne inden for tidsgrænsen. For dem som på trods af den stramme plan har tid til overs, vil der være indlagt bonusposter(CPV).

Challenge_diagram_v1

Lightdistancen

Lightrdistancen, er for dem som gerne vil prøve kræfter med, hvad adventurerace er for en størrelse, og ikke nødvendigvis vil ud og køre 9 timer i træk. Light distancen indeholder nogle af de samme elementer som de 2 andre distancer, men er væsentlig kortere. Light er for alle som har en cykel, et par løbesko og har mod på at prøve kræfter med lidt navigation.

Fighter_diagram_v1